Over VRIENDEN MEE

Stichting VRIENDEN MEE is betrokken

Stichting VRIENDEN MEE Noordwest-Holland is opgericht op 27 oktober 2004 en beheert het VRIENDEN MEE Innovatiefonds. Met geld uit dit fonds worden innoverende activiteiten en projecten gerealiseerd met en voor mensen met een beperking. De stichting wil hiermee laagdrempelige ondersteuning en maatschappelijke integratie mogelijk maken en versterken.

Ook betrokken bij Stichting VRIENDEN MEE?

De betrokkenheid van Stichting VRIENDEN MEE gaat verder dan sponsoring alleen. De stichting initieert maatschappelijke processen en verbindt organisaties, bedrijven, mensen en ideeën. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt immers vormgegeven op basis van ideeën. Wij initiëren graag projecten die concrete resultaten en verbeteringen opleveren voor mensen met een beperking en voor onze samenleving in zijn algemeenheid. Kennisbemiddeling en het geld van het VRIENDEN MEE Innovatiefonds zijn de belangrijkste instrumenten die Stichting VRIENDEN MEE inzet om de uitvoering hiervan mogelijk te maken.

En er is zoveel meer mogelijk; ook u heeft meer te bieden dan u denkt. Wij dragen graag creatieve oplossingen aan voor uw MVO-beleid en denken mee over het gebruikmaken en inzetten van de onbenutte mogelijkheden en kwaliteiten van mensen en organisaties. Wordt VRIEND van Stichting VRIENDEN MEE, dan blijft u betrokken en houden wij u op de hoogte van onze activiteiten.

Lees meer over de mensen achter Stichting VRIENDEN MEE en onze visie.