Het Bijvoet Energie Victorie Open heeft 1250 euro gedoneerd aan het Vrienden MEE Sportfonds. Dit geld is samen met sponsors en tennissers opgehaald tijdens de toernooiweek en de cheque is door Toon Gerbrands, Algemeen Directeur bij PSV overhandigt aan de stichting.

‘Meer dan een toernooi’
Het toernooi bij de Zes Wielen is een van de grotere toernooien in de regio en staat bekend om de extra activiteiten. Christiaan Demonie, commissielid van het toernooi licht toe waarom de club een bijdrage heeft gedaan: “Wij willen meer zijn dan alleen een tennistoernooi. Het Vrienden MEE Sportfonds maakt het voor iedereen mogelijk om te kunnen sporten, ongeacht beperking of belemmering. Dit sluit aan bij de visie van het toernooi, waarbij geprobeerd wordt iedereen zo veel mogelijk te betrekken bij de activiteiten: ook mensen die een steuntje in de rug nodig hebben”.

Vrienden MEE Sportfonds
Het Vrienden MEE Sportfonds is door de stichting Vrienden MEE Noordwest-Holland opgericht om mensen die volwassen zijn en door een beperking of belemmering in een uitkeringsituatie zitten en daardoor zelf de financiële middelen niet hebben toch te kunnen laten sporten. De afgelopen twee jaar heeft het fonds in de regio Alkmaar meer dan 150 mensen kunnen laten sporten die dit anders niet hadden kunnen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *