Donateur worden

Donateur worden?

Wil je maatschappelijk verantwoord ondernemen of gewoon iets doen voor de samenleving? Dan is een donatie aan het Stichting VRIENDEN MEE Innovatiefonds een goed idee. Zonder financiële bijdragen van organisaties én particulieren is het werk van de stichting onmogelijk.

Iets goeds doen voor de samenleving?

Doneer op NL 43 INGB 0660798263 t.n.v. Stichting VRIENDEN MEE NW Holland. Grotere bedragen zijn vaak aftrekbaar van de belasting. Stichting VRIENDEN MEE is door de Belastingdienst namelijk aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling.

Vragen over doneren?

Neem contact op met Peter Ouwerkerk, penningmeester, via Peter@vriendenmee.nl of vul ons contact formulier in en wij nemen contact met je op over de mogelijkheden.

Of wil je VRIEND worden van Stichting VRIENDEN MEE?

Zin om een stapje verder te gaan? Stichting VRIENDEN MEE betrekt u ook graag bij nieuwe of bestaande plannen en projecten. Ziet u kansen in uw bedrijf of organisatie? Wilt u een bijdrage leveren; organisatorisch of financieel? Wij komen graag met u in contact.

Meer weten over samenwerken met Stichting VRIENDEN MEE? Neem contact op met Eric Otten, voorzitter, via eric@vriendenmee.nl of vul het contact formulier in.